I thought that I was blacklisted

hungan1

Well-known member
Joined
Jan 20, 2011
Messages
11,249
Reaction score
1,662
Points
113
For the last three days, I could not log into Gopherhole or post.

When I try to log in, I get an error. Something like "Error Code 404 - Could not find ???????? URL on this server."

In other instances, I can log in. But, when I try to post a reply, I get this message:

"Oops! We ran into some problems".

"Please try again later. More error details may be in the browser console."

I tried to contact Gopherhole, but there is no email link that I can find anywhere. I thought to myself that I am hosed. I am permanently banned. 😨☠️
 
Last edited:

jdonna

New member
Joined
Jul 15, 2011
Messages
16
Reaction score
0
Points
1
Hey hungan,

I'm currently working on the site. We had some hosting changes earlier this week.

Are you able to connect with your phone and not your desktop?

--John
[email protected]
 

hungan1

Well-known member
Joined
Jan 20, 2011
Messages
11,249
Reaction score
1,662
Points
113
I was unable to log into my phone after I logged out. I got the same error messages.
 


hungan1

Well-known member
Joined
Jan 20, 2011
Messages
11,249
Reaction score
1,662
Points
113
It's working again!
Thx

😀
 


hungan1

Well-known member
Joined
Jan 20, 2011
Messages
11,249
Reaction score
1,662
Points
113
It's working again!
Thx

😀
It happened again. While posting a reply, I get the OOPS message.

I found out that it will clear if I wait a few seconds before I hit POST or SAVE after clearing the OOPS message.

It seems like there is a time delay or a momentary freezing of the software after it receives the POST or SAVE response.
 
Last edited:

Gopher_In_NYC

Well-known member
Joined
Apr 19, 2010
Messages
5,691
Reaction score
3,541
Points
113
For the last three days, I could not log into Gopherhole or post.

When I try to log in, I get an error. Something like "Error Code 404 - Could not find ???????? URL on this server."

In other instances, I can log in. But, when I try to post a reply, I get this message:

"Oops! We ran into some problems".

"Please try again later. More error details may be in the browser console."

I tried to contact Gopherhole, but there is no email link that I can find anywhere. I thought to myself that I am hosed. I am permanently banned. 😨☠️
Try harder😎
 


hungan1

Well-known member
Joined
Jan 20, 2011
Messages
11,249
Reaction score
1,662
Points
113
Being cognizant of time delay and resubmitting "Post" or "Save" requests, great!

Thx for asking.
 



bc2211

Well-known member
Joined
Apr 29, 2013
Messages
1,578
Reaction score
575
Points
113
I'm having the same issues, but was finally able to log in when i tried using a WIFI that I have not been on before. It's my office's guest wifi, though, so it's not sustainable :)

PS i also sent you an email jdonna.
 

Unregistered User

Wild animal with a keyboard
Joined
Jan 17, 2010
Messages
12,277
Reaction score
960
Points
113
Me too

First time I've been able to post in a few days.

Thanks for all the hard work to get it fixed!
 









nitramnaed

Well-known member
Joined
Nov 19, 2012
Messages
765
Reaction score
429
Points
63
For the last three days, I could not log into Gopherhole or post.

When I try to log in, I get an error. Something like "Error Code 404 - Could not find ???????? URL on this server."

In other instances, I can log in. But, when I try to post a reply, I get this message:

"Oops! We ran into some problems".

"Please try again later. More error details may be in the browser console."

I tried to contact Gopherhole, but there is no email link that I can find anywhere. I thought to myself that I am hosed. I am permanently banned. 😨☠️
I thought I was banned too but I had to send a direct message through twitter yesterday as I couldn't login or post on any platform. All is well now.
 

bc2211

Well-known member
Joined
Apr 29, 2013
Messages
1,578
Reaction score
575
Points
113
I thought I was banned too but I had to send a direct message through twitter yesterday as I couldn't login or post on any platform. All is well now.
I was going to do the same thing, but strangely enough, my Twitter account was seemingly blocked by gopherhole as well. As soon as I logged in to the forum from a new Wifi, my Twitter wasn’t blocked. I’m perplexed. Big Gopher had it out for me.
 

MplsGopher

Well-known member
Joined
Nov 4, 2017
Messages
27,288
Reaction score
6,682
Points
113
@jdonna thanks for your work to get things back up and running!

I had the same issues. Once the log-in page 404 errors went away, then it was the "Oops..." messages when trying to do anything.


Did you figure out what the issues were? Is there anything we users can do to make sure this doesn't happen again?

Was it something with cookies and/or browser related?


For however little this may be worth: I use Firefox on Ubuntu, and it used to be the case that in the URL bar next to the site address, it showed a "full" (filled in) blue shield next to the address. I think this had to do with https security/certs, etc. type of stuff beyond my knowledge. Now however, it just shows a blue outline of the shield, not filled in. No idea if that means anything.

EDIT: I'm not seeing any sites (Google, Facebook, or anyone) with the "full" shield anymore, so this probably isn't helpful after all.


Thanks again
 
Last edited:




Top Bottom